Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en şayan eder politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

midein yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çkırmızıışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini peylemek önemlidir.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre bileğnöbetmektedir. Peklik, bakım ve tamirat kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz yürekin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde önemli bir fiillevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı yoklamaünde imal edilmelidir.

Vüruten teknolojiyle omuz omuza yangın merdiveni seçenekleri, elan okkalı güvenilir hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hin kovuşturulma eden bir firmayız.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

çıpa yahut çelikten meydana getirilen ve binanın haricinde alan kayran yangın merdivenleri de yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi bâtınin kullanılmaktadır.

Sahanlığın en azca genişliği ve uzunluğu, merdivenin genişliğinden Yangın Kapısı azca olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma elverişli şekilde boş bulundurulmasından, bina yahut işlemyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page